Locatie

WAAR VIND JE ONS?

ONZE LOCATIESLEIDINGE


De vakantiewoning is gelegen op een voormalige hoeve waarvan de eigenaars in een aparte woning verderop het terrein wonen. De locatie bevindt zich in agrarisch gebied tussen het dorpscentrum (2 km), waar horeca en verschillende winkels zijn, en de Lembeekse bossen (2 km). Met de fiets kan je alles gemakkelijk langs landelijke/trage wegen bereiken.MEETJESLAND


Het Meetjesland is een regio in het noordwesten van de Belgische provincie Oost-Vlaanderen. Het is de landelijke regio tussen de steden Gent en Brugge. In het noorden grenst het aan het Nederlandse Zeeuws-Vlaanderen, in het westen aan de provincie West-Vlaanderen en in het oosten en zuiden aan de regio Gent en het Waasland. Het Meetjesland is sinds 1998 erkend als Regionaal Landschap. Het is ook een van de meer toeristisch gerichte regio's in Oost-Vlaanderen.

Het Meetjesland heeft Eeklo als centrumstad. De streek heeft een uitgesproken agro-voedingskarakter en kenmerkende cultuurlandschappen. In het noorden vindt men polders met verschillende waterlopen en kreken en in het zuiden bosrijk gebied. (Wikipedia)