Prijzen en voorwaarden 2024

Hoogseizoen (tijdens alle schoolvakanties in Vlaanderen):


1 week                                                    van vrijdag 16 uur tot vrijdag 10 uur                                     875 euro

1 midweek                                              van maandag 16 uur tot vrijdag 10 uur                                 725 euro

1 weekend                                              van vrijdag 16 uur tot maandag 10 uur                                 725 euro


Tussenseizoen:


1 week                                                    van vrijdag 16 uur tot vrijdag 10 uur                                     775 euro

1 midweek                                              van maandag 16 uur tot vrijdag 10 uur                                 675 euro

1 weekend                                              van vrijdag 16 uur tot maandag 10 uur                                 675 euro


waarborg: 300 euro
barbecue type Weber en tennistafel gratis te gebruiken (op aanvraag)
contactloos verblijf maar we zijn steeds bereikbaar


Speciale voorwaarden voor een langer verblijf en alle andere informatie:


Raf en Astrid Dufort - Berth

Wellingstraat 1, 9940 Sleidinge

tel. Raf: 0476-55 89 83

tel. Astrid: 0477-58 32 86

astra-vakantiewoning@outlook.com

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op de huur en de reservering van de vakantiewoning ASTRA in Sleidinge. Bij het boeken van de vakantiewoning gaat u akkoord met onderstaande huur-voorwaarden. Lees ze aandachtig door als u wilt boeken.


Art. 1. Reservering

De huurder ontvangt binnen de 48 uur een huurbevestiging per e-mail.
Binnen de 3 dagen na ontvangst van deze bevestiging dient een voorschot van 50% van het huurbedrag te worden betaald. Dit bedrag staat vermeld op de huurbevestiging en dient overgemaakt te worden op rekening BE65 8908 7418 0296. Na ontvangst van de betaling is de reservatie definitief. Door het maken van de reservering treden deze algemene voorwaarden in werking. Als de betaling niet binnen de 3 dagen is ontvangen, vervalt de boekingsoptie en wordt u per e-mail op de hoogte gebracht.
Het restant van het huurbedrag + borg (€300) dient uiterlijk 6 weken voor aanvang van de huurperiode te zijn ontvangen. Indien dit niet is gebeurd, ontvangt de huurder een e-mail met het verzoek het bedrag binnen 5 werkdagen te voldoen. Indien betaling nog niet heeft plaatsgevonden, wordt dit aangemerkt als een annulering van de woning door de huurder en zijn de annuleringsvoorwaarden in art. 2 van toepassing. De eigenaar heeft dan het recht de woning opnieuw voor verhuur aan te bieden.
Bij boeking binnen 6 weken voor aanvang van de huurperiode dient u direct het volledige huurbedrag + borg te betalen.
De vakantiewoning kan niet gereserveerd worden voor het verblijf van een groep jongeren.

Art. 2. Annuleringsvoorwaarden

2.1 Annulering door de huurder:

 • De huurder kan schriftelijk en kosteloos annuleren binnen een bedenktijd van 7 dagen na de reservering.
  Wijziging reservering: tot 6 maanden voor aankomst kunt u de data van uw reservering eenmalig wijzigen, de datum van de nieuwe reservering voor het verblijf dient binnen 12 maanden na wijziging plaats te vinden. De prijzen op het moment van de omboeking zijn dan van toepassing.
  Bij annulering door de huurder gelden de volgende kosten (deze gelden ook bij annulering door overmacht):
  Bij annulering tot 90 dagen voor de dag van aankomst: 50% van de huurprijs.
  Bij annulering tussen de 90e en 60e dag voor de aankomstdag: 75% van de huurprijs.
  Bij annulering vanaf de 60e dag tot de dag van aankomst of later: de totale huurprijs.
  Indien het verblijf niet kan doorgaan wegens maatregelen opgelegd door de Belgische overheid of een andere overheidsinstantie, wordt gezocht naar een gepaste oplossing.
  Een wijziging of annulering door de huurder dient te allen tijde schriftelijk of per e-mail te worden doorgegeven onder vermelding van de naam en de huurperiode. De eigenaar stuurt een e-mail ter bevestiging van de wijziging.


2.2 Annulering door verhuurder:

 • Indien de verhuurder door omstandigheden genoodzaakt is het verblijf te annuleren, wordt de huurder hiervan direct op de hoogte gesteld en komt het huurcontract te vervallen. In dat geval zal verhuurder het door huurder reeds betaalde bedrag binnen 48 uur na voornoemde mededeling aan huurder terugbetalen. De huurder heeft in dat geval niet meer of ander recht dan het terugvorderen van de reeds betaalde bedragen en doet dus uitdrukkelijk afstand van andere rechten.
  De verhuurder behoudt zich het recht voor de huurovereenkomst te annuleren in geval van onjuistheid van de verstrekte persoonsgegevens.

Art. 3. Huurkosten

Het bedrag van de huur van de woning is, zoals aangegeven op de website, inclusief energiekosten (elektriciteit, gas, water), draadloos internet, bedlinnen, keukenhanddoeken, vuilniszakken, eindschoonmaak. Bij het verlaten van de woning dient de woning in goede staat te worden opgeleverd. Dit betekent: het huis veegschoon maken, alles weer op zijn plaats zetten, de vuilnisbakken legen, het aanrecht schoonmaken en de vaatwasser legen. De gebruikte huishoudelijke apparaten (oven, kookplaat, magnetron, enz.) moeten worden gereinigd. Gebruikt bedlinnen dient voor vertrek beneden klaargezet te worden voor afhaling. Bij niet-naleving van deze voorwaarden kunnen er extra schoonmaakkosten van 25 euro/uur in rekening worden gebracht.

Waarborgsom: het vakantiehuis en de omgeving dienen met zorg en in overeenstemming met de bestemming te worden gebruikt. Hiervoor vragen wij een verplichte borg van €300 voor het verblijf.
Deze borg wordt, na aftrek van eventuele schade en/of extra schoonmaakkosten (zie Art 3), na vertrek binnen 2 weken na de huurperiode teruggestort. Indien de schade en/of extra schoonmaakkosten het bedrag van de borgsom overschrijden, wordt de huurder op de hoogte gesteld van de extra kosten en is hij verplicht deze extra betaling binnen een week na melding over te maken.


Art. 4. Huisregels

Huurperiodes:
Weekend: van vrijdag 16.00 uur tot maandag 10.00 uur
Midweek: van maandag 16.00 uur tot vrijdag 10.00 uur
Weekdagen: van vrijdag 16.00 uur tot vrijdag 10.00 uur

Vakantiewoning Astra kan niet gehuurd worden als vakantie- of themakamp van een groep jongeren.

Huisdieren zijn niet toegestaan ​​in de vakantiewoning.
In het vakantiehuis mag niet gerookt worden.
De vakantiewoning wordt niet verhuurd voor feesten.
Bij boeking onder valse voorwendselen wordt de borg ingehouden en heeft de huurder geen toegang tot de vakantiewoning. Indien de aanwezigheid tijdens de huurperiode onder valse voorwendselen wordt vastgesteld, behoudt de eigenaar zich het recht voor de huurovereenkomst onmiddellijk te beëindigen en de toegang tot de vakantiewoning te weigeren. De huurder heeft in dit geval geen recht op teruggave van de gelden, met uitzondering van de borg indien er geen schade is en/of extra schoonmaakkosten (art. 3).
In geval van brand dient u de brandweer (112) en de eigenaar te verwittigen. In het vakantiehuis zijn brandblussers aanwezig.
Het is niet toegestaan ​​om in de woning te overnachten met meer dan het maximaal aangegeven aantal personen (10 personen). Ook tenten, caravans of extra campers zijn niet toegestaan. Kinderen jonger dan 2 jaar tellen niet mee als volwaardige personen, maar dienen vooraf te worden vermeld. Onderverhuur is niet toegestaan. Bij overtreding van het maximum aantal personen behoudt de eigenaar zich het recht voor de huurovereenkomst onmiddellijk te beëindigen en de toegang tot de vakantiewoning te weigeren. De huurder heeft in dit geval geen recht op teruggave van de huursom, behalve de borg als er geen schade is en/of extra schoonmaakkosten (Art. 3).

Het huishoudelijk afval dient correct te worden gesorteerd in de daarvoor bestemde bakken.


Art. 5. Aansprakelijkheid

De huurder is verplicht het gehuurde als een goede huisvader te behandelen. Bij overlast en/of schade aan de woning of de inventaris, of het niet naleven van de huisregels, loopt u het risico de vakantiewoning te moeten verlaten.
Als eigenaar zijn wij niet verantwoordelijk voor diefstal, verlies, schade aan persoonlijke eigendom, persoonlijke letsels, van welke aard dan ook, tijdens of na een verblijf.
De huurder is verplicht zich te verzekeren voor schade aan derden zoals een aansprakelijkheids-verzekering (familiale verzekering).
Als eigenaar zijn wij niet verantwoordelijk voor servicestoringen of defecten in diensten van derden.
De huurder is aansprakelijk voor alle verlies en/of schade aan het gehuurde en/of andere eigendommen van verhuurder, ontstaan ​​door het gebruik ervan door de huurder en/of andere gebruikers, al dan niet als gevolg van handelen of nalaten van de huurder zelf en/of of derden die zich met toestemming van de huurder in de woning bevinden.
Alle schade dient voor vertrek van de huurder aan de eigenaar te worden gemeld.


Art. 6. Klachten

Klachten met betrekking tot inventaris en (bestaande) schade of defecten dienen direct gemeld te worden aan 0032 (0) 476 55 89 83, zodat de eigenaar de klacht, indien mogelijk, kan oplossen.